Poppodium: Rock-'n-Roll Kerstshow

Muziek

Poppodium: Rock-'n-Roll Kerstshow

Staconcert

Rock your Christmas! Traditiegetrouw brengt De Nobelaer Poppodium de swingende Rock-'n-Roll Kerstshow. Ook tijdens de elfde editie wordt de zaal volledig op zijn kop gezet met geweldige optredens. Verschillende bands zorgen voor het allerleukste feestje om in de kerststemming te komen. Geniet van een drankje, goede muziek en Rock your Christmas!

zo 22 december
16:30 De LizZ

Prijs: € 15,00

Bestel nu

Over de voorstelling

Het publiek wordt verrast en ontroerd. Van ingetogen klassiekers tot totale rock-'n-roll kerstgekte; de achtbaan aan emoties die bij kerstmis hoort, komt die avond tot leven. 

The Nipple Twisters 
Al meer dan 24 jaar is dit een groepje muzikanten die zich bezig houdt met Rockabilly en Psychobilly muziek. Ze speelden in diverse bandjes zoals: The Lurid Luniz, AJ & the dickheads, The Porc Onions en de WC Experience. Vanuit deze bands is The Nipple Twisters ontstaan en zijn ze niet meer te stoppen. Het repertoire varieert van klassieke rockabilly, oldschool Psychobilly en rock covers met allemaal de eigen Nipple Twist, wat ze zelf Stomping-billy noemen.

 

The Spunyboys 
Uitgegroeid tot een van de meest populaire en gevraagde Rockabillybands van Europa zijn ongetwijfeld The Spunyboys uit Frankrijk, zij vermaken het publiek op en top met hun vette dampende act met volop show erbij een lust om te zien en horen!  The Spunyboys speelden inmiddels ruim 1200 optredens in meer dan 20 landen waaronder een Japan tour en op het grootste festival ter wereld Vivas las Vegas in de US. Ze promoten nu hun laatste twee nieuwe cd’s Just a Lille Beat en Moonshine met meest eigen geschreven nummers. Ook zullen gloednieuwe songs ten gehore worden gebracht van de later dit jaar uit te brengen nieuwe cd. 

Zaal open vanaf 16:00 uur.

Let op: je toegangsbewijs is exclusief consumpties. Deze zijn tegen pinbetaling verkrijgbaar aan de bar.

Onze aanbevelingen voor jou

Poppodium Presenteert: The Kik

Poppodium Presenteert: The Kik

Bal Populaire

za 5 april om 20:15
Lees meer
Poppodium: De Kinkels

Poppodium: De Kinkels

Staconcert

za 19 april om 21:00
Lees meer
Poppodium: Last Man Standing

Poppodium: Last Man Standing

Rockfestival

za 15 maart om 16:00
Lees meer

Kies een taal